sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

KUNNALLISVAALIT 2017
äänten laskeminen ja iltajuhlat

Jännitys alkaa näkyä illan lähestyessä hetkeä, jolloin ääntenlaskenta alkaa. Ääntenlaksijat ovat jo matkalla peräpöytään, jossa tämä tärkeä operaatio suoritetaan kaikkien silmien alla. Jokainen paikallaoleva voi nähdä koko toimituksen livenä. Tilaisuuden juontaa Kantvision toimittaja Veera Viestinen ja lasketut äänet taululle kirjaa vaalilautakunnan puheenjohtaja Mirjami Makea.


Kaikki ivalmiina, nyt se alkaa!


  
Amanda on saanut jo kolme ääntä, Mortti kaksi ja vaaliliitossa olevat Kati ja Henna molemmat yhden äänen. Tämä menee jännäksi, näyttää siltä, että Amanda olisi varma menijä, mutta kuinka käy Mortin ja vaaliliitossa olevien välillä. Jos he saavat yhdessä enemmän ääniä kuin Mortti, parempi heistä pääsee Kantvikin kiintioedustajana emäkunnan valtuustoon.


Lopulta tulos ratkeaa, kuinkahan tässä kävi! 


JESSS! Amanda ja Mortti saivat molemmat seitsemän ääntä, Kati 3 ja Henna 2, joten Amanda ja Mortti valittiin edustamaan Kantvikia. 


Illalla on sitten vaalivalvojaiset, kuinkas muuten. Ehdokkaat tanssivat ja musiikkipuolesta vastaa tätä tilaisuutta varten perustettu Kantrio-yhtye, jossa Sirkku ja Pulmu hoitavat musiikkipuolen ja Mirjami laulamisen. Joutuupa konstaapeli vähän huomauttamaan Masaa tiskillä istumisesta. Ei muuten, mutta kengät jalassa ei olisi hyvä istuskella tiskillä, jossa käsitellään elintarvikkeita. 

Ja sitten iltabileet :) 

Ei kommentteja: