tiistai 25. huhtikuuta 2017

KANTVIK KAMERA ESITTÄÄ
(Candid Camera present)

Liekö Kantvisio ottanut mallia Australiasta kun katselee heidän Kantvik- kameran piilokameralähetystä. Niin tai näin, mutta hauskaa näyttäisi olevan tulossa.

Pasi-Anssi lainasi eläintarhasta "mukavanoloisen lemmikin" tähän kamerasessioon. Kiltin, mutta ei niin kiltin näköisen. Mitäpä hauskaa jollakin kissimirrillä saisi aikaan, eli... tämä on se oikea ! Pirpana sai ohjeet, jotta osaisi toimia kuvaustilanteissa oikein - tekniikkalaji sanoisin. Sitten Viestisen Veera asettui kuvausasemiin elokuvateatteri Kinon portaille, josta olisi helppo kuvata kohdetta. Jaahas, ensimmäinen kuvauskohde on saapumassa. Ei varmaan arvaa, mihin on joutumassa. Pirpana lähestyy häntä ja kysyy arasti, voisiko täti ( :D) pitää hänen lemmikkiään sen aikaa, kun hän ostaa karkkia kioskilta. Tottakai se sopii, kuinkas muuten Kantvikissa, jossa kaikki tuntevat toisensa (vai tunteeko, kohtahan se nähdään). 

No niin, Pirpana astelee kioskille. On vähän naurussa pitelemistä, mutta Veera näyttää sormellaan hänelle, että hys! Kun Pirpana on kioskin luukulla, hänen "lemmikkinsä tulee kulman takaa esille. 


VOI JUMBE, ONPAHAN NÄKY!!! Siinä tukka suuntaa kohti taivasta, sydän jyskyttää ja hyvä, ettei tule pyllähdystä samantien. 


Pian Henna astelee kohti "samaa ansaa". Pirpana on valmiina ja kysäisee Hennalta, pitelisikö hän hetken lemmikkiä, ettei se karkaa kun hän ostaa karkkia. Sitten Pirpana menee taas luukulle ja näytelmä alkaa jo toisen kerran.Tuli taas kammalle töitä! Mitähän lie Henna ajatteli, tuskin ainakaan Hennan rautatieasemaa. Ja eipä kauaakaan, kun Pulmu asteli paikalle pahaa aavistamatta ja näinhän siinä kävi.


Pulmu lähti niin, että peto... ei kun Pirpanan lemmikki irtosi hihnasta ja Pulmu säntäsi niinkuin pikamatkan startissa starttipistoolin pamahdettua.

Lopulta oli aika paljastaa, mitä tapahtui.


"Katsokaas tytöt, Viestisen Veera on kameroineen tuolla Kinon portailla. Olette piilokamerassa, tämä on KANTVIK- KAMERA, uuden piilokameraohjelman ensimmäinen esitys". Kyllä naurua riitti ja varmasti puhetta ainakin täksi illaksi. 


MAMIIIII, GAME IS OVER!!!