lauantai 2. huhtikuuta 2016

Señorita Macarena de Cantvico

Sirkku ja Pulmu lueskelivat sähköpostejaan tänään ja yllätys, yllätys, heidän serkkunsa Meksikosta oli kirjoittanut ja laittoipa vielä pari digikuvaakin itsestään. Eipä hänestä olekaan pitkään aikaan kuulunut mitään. Nyt serkkutyttö, Macarena on opetellut sosiaalisen median käyttöä. Se on helpotus kuulumisien vaihtamisessa. Kirjeet kun tulivat - tai sitten ne seikkailivat jossakin ihan muualla ja pahimmillaan jäivät kokonaan tulematta, mutta nyt asiat muuttuvat. 
"Hola mi estimado primo niñas - Hei rakkaat serkkutytöt", Macarena aloitti.

"Opettelin käyttämään tätä vekotinta ja nyt voin kirjoitella sinne Kantvikiin useammin, tää on kivaa. Kuulin, että pääsiäisen aikoihin sieltä Kantvikista karkasi noidan luuta. Se kuitenkin nähtiin Texasissa täydenkuun aikaan ilman noitaa. Sen täytyi olla se teidän luutanne. Olen varustanut yhden hengen retkikuntaa ja aioin lähteä etsimään sitä Texasista. Tässä vielä kaksi kuvaa minusta ja hevosestani, Parada Repentinasta, jonka kaa lähden pianpuolin reissuun etsimään sitä luutaa"."Saludos cordiales - terveisin Macarena", Macarena lopetti kaksikielisesti. 

Pulmu ja Sirkku olivat ihmeissään. Hienoa, että Macarenakin on päässyt sosiaalisen median saloihin kiinni. Upea hevonen tuo... mikäs sen nimi nyt olikaan... Parada... Parada Repentina, tai joku sentapainen se nimi oli. Mitähän tuo tarkoittaa, Macarena ei kertonut. Mutta jännää odotella, löytääkö hän sen luudan. Texas on aika iso alue... ja vaarallinen. Siellä on preeriakoiria ja kojootteja... niin ja phveleita ja ne on isoja kuin mitkäkin... 

Toivotetaan onnea Macarenan etsinnöille, eiks niin.


*     *     *     *     *