lauantai 27. kesäkuuta 2015

TÄSSÄ ME OLEMME


Minä olen Pulmu...


...ja minä Sirkku...



...ja yhdessä me olemme Kantvikin kaksoset!

KANTVIKIN KAKSOSET


Sirkku ja Pulmu... kaikkihan heidät, tai ainakin samannimiset sokerit tuntee, vaikka ne ovatkin tanskalaistuneet ajan saatossa. Olkoon tämä blogi kunnianosoitus näille alkuperäisille, suomalaisille nimille. Onhan Kantvikissa omat tietkin heille, Pulmutie ja Sirkkutie. 

Nämä ovat onnistuneita nimiä, joiden ympärille voi rakentaa mitä erilaisimpia asioita ja tapahtumia. Tytöt ovat teini-ikäisiä, ja he haluavat olla monessa mukana. He ovat omatoimisia, joskus liiankin, ja siitä aiheutuu jos jonkinlaisia kommelluksia, koomisiakin. Intoa on enemmän kuin kokemuksen tuomaa taitoa. Sirkku on tytöistä se reteämpi, hän pukeutuu rohkeammin, on nopeasti valmis, kun he keksivät jotakin, ja sehän tietää... no jaa, johan tuo tulikin mainittua. Pulmu on harkitsevaisempi ja toppuuttelee usein Sirkun intoa.  Yritystä heillä kuitenkin riittää ja se on hyvä. 

Kantvik on paikkana, Kirkkonummen yhtenä lähiönä hyvä ja monipuolinen tarinapaikka. Siellä on upea luonto, valtavia kalliomäkiä, metsää, ja mikä parasta, meri, satama, saaristo ja sieltä aukeaa Porkkalanselkä. Nämä kaikki luovat yksin ja yhdessä mahdollisuuksia kehitellä erilaisia juttuja ja tarinoita näiden kaksostyttöjen elämään. 

Jääkäämme siis odottelemaan Kantvikin kaksosten seikkailuja!

Seppo Rytkönen