keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

NOITIEN YÖ

Se on nyt täysikuu ja noitien yö. Kantvikissakin on valmistauduttu tähän ja olihan siellä noitien vuosikokouskin, jossa sovittiin, kuka tänä vuonna lentää kuutamossa. Ja sitten vain tiirailemaan taivaalle, jos vaikka jostain pilvien välistä sattuisi noita vilahtamaan. Toivotaan, että onnistuu.

"Hei tuolla, katso tuonne!", Sirkku huomasi pilvien väistyessä vähän niinkuin taikuudesta. Sitä se taisikin olla, kun on niin paksuja nuo harmittavat pilvet.


"Tuo on Pippurin noita", Pirpana kailotti. Kyllä hän kulmakunnan noidat tuntee niinkuin joulupukitkin. 

Vaan tulipa tästä noitien yöstä "kansainvälistäkin" palautetta. Tässä jokunen päivä sitten Sini ja Pirpana rakentelivat omaa luutaa ihan vain leikkimielessä. Isot tytöt vähän kiusasivat heitä ja kyselivät, lentääkö se ja onko sillä noitavoimia. Sitten he vähän hihittelivät ja pian joku tytöistä sanoi maagiset taikasanat, ne samat "huonosti suojatut", jotka kaikki tuntevat. ABRADAKABRA! 

Tuota ei olisi pitänyt sanoa. Koko poppoo putosi istumaan kun kuului vain suhahdus ja luutaa ei enää ollut. Tulipa ainakin todistettua, että lentäviä luutia on olemassa niinkuin lentäviä poroja joulupukilla. 

Luutaa ei sen koomin ole nähty, kunnes...


... tuolla jossakin Texasin  mailla kaksi yön ratsastajatyttöä huomasivat täysikuussa jotakin outoa. "Katso tuolla on luuta ilman noitaa!", tokaisi toinen, johon toinen ratsastajatyttö vastasi Meksikon espanjaksi: "CARAMBA!". 

Aika näyttää, tuleeko tästä erikoisesta tapauksesta legenda. Jäädään odottelemaan.