lauantai 25. heinäkuuta 2015
NYT ON KIITOSTEN AIKA!

Tämä ihana heinäkuu kanssanne alkaa olla takana ja on aika hengähtää! On ollut mukavaa lukea kommenttejanne meidän touhuistamme, laskea tykkäyksiä ja teidän kaikkien mukanaoloa meidän kesäpuuhissamme. Tämä on ollut kivaa ja virkistävää loma-aikaa. 

Terveisin Sirkku ja Pulmu.

P.S.

Tämän tarinan alussa minulla ei ollut tietoa, mitä tuleman pitää. Kuva kuvalta rakentelin tarinaa niiden ympärille. Jotta tarina ei olisi ollut pelkkää rakentamista, sovitin siihen veneilyä, keilailua, seinäkiipeilyä ja sauvakävelyä sivuharrastuksiksi, joista sitten jotkut epäonnistuivat lähinnä säänhaltioiden toimesta. 

Sovitin tapahtumia tämän päivän tapahtumiin, joskin löyhästi. Sää näytteli omaa osaansa, kun satoi, tarinassakin oli usein sadepäivä. Ajatus uimahuoneesta syntyi katsellessani kuvia pihamme pikkualtaasta. Se vaikutti hyvältä rekvisiitalta, jonka ympärille voisi kehitellä tarinan. Kantvikissa on juuri nyt juniorien PM-purjehduskilpailut, joten sekin sopi hyvin tähän päätteeksi. 

Kantvik tuli mukaan lähinnä vahingossa. Kaksi nukkea, kaksoset, ja heille piti luoda imagollinen toimivuus, joka trimmaisi kivasti. Siis Kantvikin kaksoset. Ketä muita he voisivat silloin olla kuin Pulmu ja Sirkku, nuo kantvikiläiset sokeritytöt. Siitä se lähti. 

Nyt on aika hiukan hengähtää ja miettiä uusia seikkailuja.

Seppo Rytkönen