torstai 17. maaliskuuta 2016

NOITIEN VUOSIKOKOUS

Kantvikissa järjestetään ties kuinka monennen kerran noitien vuosikokous. Täällä noidilla on ihan oma järjestelmänsä, he ovat ihan kuin jonkun alueen herttuattaria. Aivan kuten Catherine on Cambridgen herttuatar ja Estelle Itä-Göötanmaan herttuatar. Kantvikissa on noitia, kaukaisin Raaseporin noita, sitten on Seitsemännen joen noita (Sjundeå), Pippurin noita (siitä Upinniemen läheltä, on Jerikonmäen noita läheltä kirkonkylää ja vielä Hirsalan noita Porkkalanniemeltä, eikä  Kantvikin noitaa pidä unohtaa.

Kokous oli juuri alkamassa, mutta Raaseporin noita puuttui. Pian kuitenkin noitarumpu päristeli, ettei hän pääse tulemaan, koska Snappertunan koirat olivat kalunneet luudanvarren lentokelvottomaan kuntoon. Tänä vuonna kokous pidettiin ilman Raaseporin edustajaa. Tässä taitaa olla tulossa Hirvsalan noita, jos ihan oikein näin. Paikallaolevat tervehtivät häntä iloisesti, kuten noitien kuuluukin (vai kuuluuko???) 


Nyt puuttuukin enää Raaseporin noita, mutta noitarumpu on pärissyt ja hän joutuu valitettavasti jäämään tänä vuonna pois. Kokouksessa käytiin vuoden tapahtumat läpi, mutta mitäpä noidat oikeastaan muina aikoina mitään tekisivät. Pääsiäinen on heidän aikaansa, noh, voihan halloweenin aikaan vähän verrytellä. Sovittiin myös, että kuutamolennon suorittaa tänä vuonna Pippurin noita, joka on alakuvassa kolmas vasemmalta takarivissä.


Ei siinä sitten muuta, kuin täysikuuta odottelemaan! Sehän on keskiviikkona 23.3.2016 klo 14:01, joten lento tapahtuu illalla hämärryttyä. Muistakaa katsella sitten taivaalle oikealla hetkellä! Terveisin Kantvikin luutamimmit