sunnuntai 17. syyskuuta 2017

PICCOLA TERRAZZA 
Kesäkauden päättäjäiset

Syyskuu on puolessa välissä, ja luontokin alkaa hiljalleen näyttämään syksyn merkkejä, ilman koleus, ruska ja päivien lyheneminen.  Syyspäivän tasauskin on pian, 22. päivänä kuluvaa kuuta. On siis aika sulkea Kantvikin terassi, maailman pienin ravintola, vaikka iisalmelaiset muuta väittäisivätkin:) Onhan tämä paljon pienempi kuin Kuappi, ainakin 12 kertaa pienempi, todistaahan sen jo tämä kuvakin.


Lauantai on hyvä juhlapäivä ja kukapa sen paremmin tietäisi kuin kantvikilaiset. He rakastavat juhlia, olipa sitten joulu, juhannus, kissan ristiäiset tai mikä vaan, kunhan on syytä juhlia. Nyt on Piccola Terrazzan kesäkauden päättäjäiset, kesäterassi kun on. 

Tässä pieni kuvakollaasi juhlista:














Juhlien jälkeen piti paikat siivota ja tällä kertaa myös laittaa paikka talviteloille. Talkoillahan se hoitui näppärästi.


Sini ja Pirpana kasasivat tuolit pinoon...


...Kati keräsi Cafe Kantvikista lainatut tuolit...


...konstan sormia taisi paleltaa...


...Macarena siivosi oman alueensa, Elli ja Amanda hoitelivat alakerran...


ja Mortti kantoi Masan kanssa Cafe Kantvikin pöydät pois...


...viimeiset tavarat paikoilleen...


...ja Piccola Terrazza oli valmiina talviunille.


KEVÄÄLLÄ TAVATAAN TAAS!

*   *   *
MACARENA LÄHDÖSSÄ TANSKAAN


Kantvision Veera Viestinen bongasi Macarenan rautatieasemalla ja tottakai kyseli hänen aikeistaan nyt, kun Piccola Terrazza on suljettuna talven yli. Macarena kertoi menevänsä Tanskaan, Ringstedtin Bagerskoleen opiskelemaan lisää pizzanvalmistamisesta. Hän kertoi kuulleensa, että siellä on huippuhyvä paakarikoulu. 
Minulla on kyllä käsitys, että taitaa opit olla enenmmänkin viinereissä, kuin pizzassa. Keväällä sitten nähdään, onko pizzojen päällä mansikka ja kermavaahtoa:) 
Kyselipä tuo Elliltäkin hänen talviajan suunnitelmistaan. Olivat vähän kotoisampia, sillä hän aikoo opiskella liiketaloutta Kantbridgen yliopistolla. Mutta nyt Macarenalla alkaa olla kiire lentokentälle, joten ei muuta kuin HYVÄÄ MATKAA! 

Ei kommentteja: